søndag 26. februar 2012

Et snev av håp....

.....om at det skal bli vår om ikke så alt for lenge. 
Snøklokkene blomstrer utenfor huset hos foreldrene mine utenfor Molde.

Håp er et fint ord :)

Ønsker deg en fin uke.

lørdag 11. februar 2012

Bursdags-strikk :)

I dag har jeg vært i bursdag til ett av fadderbarna. 2-års dag. Jeg har liksom bestemt meg for at fadderbarna sånn stort sett skal få hjemmestrikka bursdagsgaver.Iallefall deler av gaven. Denne bursdagen ble det hele gaven :) Mønsteret er fra Pickles. Morosett heter det.
 Ribbuksene ser jo ut som de er for spaghetti mennesker, men er bare utrolig tøyelige! Synes fargene ble skikkelig spreke sammen :)
 Vesten var utrolig rask å strikke. Mønsteret på bærestykket ble veldig dekorativt :)
Pickles merino ekstra fine var et veldig godt garn å strikke av :) Alltid fornøyd med garn fra damene på Pickles!

Nå blir det sofa og tv resten av kvelden, og sikkert litt strikking :) 
God lørdag!

fredag 10. februar 2012

En UFO går inn for landing

Har som mål å minke antallet UFO-er i strikkekurven. Og UFO bruker jeg da som en forkortelse for uferdige objekter, ikke noe mer overjordisk enn som så. Noen ganger kan det jo virke litt overjordisk å få disse prosjektene i havn, utrolig nok, de ble jo en gang påbegynt i stor iver.....
 Dette sjalet tror jeg har ligget i kurven mer enn 2 år.... Enkel hekling, luftmasker og fastmasker. siden jeg ikke er noen utpreget sjal dame er tanken at det skal brukes som skjerf tullet godt rundt halsen.
Det er heklet i bomullsgarn, Mandarin, på krok nr 2,5. Bunnfargen er lys grå, og så ble det en litt mørkere grå fastmaske kant rundt.

En UFO mindre, hurra!!
God helg til deg :)

lørdag 4. februar 2012

I-phone etui

Fikk for litt siden bestilling på et I-phone etui fra ei venninne som ganske nettopp har fått seg I-phone. Ønsket var at det skulle være svart eller grått og gjerne sølv. Så da ble det svart og sølv :)
Ikke så lett å få frem sølvgarnet på bildet, selv om jeg brukte "noe gult/oransje" trikset. 
Så da er det bare å satse på at mottakeren blir fornøyd :)

Fin lørdagskveld til deg!

fredag 3. februar 2012

Jobbing på en fredagskveld....

Det er ikke alltid slik at en lærer tar helt helg når man går hjem fra jobb på fredag.  I kveld har jeg klipt brettet og limt. Uken som kommer skal vi ha matematikk dag, og det er alltid dumt å sette elevene i sving med oppgaver man ikke har testet ut selv.
 Matematikkens dag er et tiltak fra LAMIS (landslaget for matematikk i skolen). Fokuset er på praktiske matematikkoppgaver innenfor mange ulike temaer.
Denne gangen skal vi ha størst fokus på oppgaver innenfor geometri.
 I dag har jeg derfor brettet tulipaner, de mangler fremdeles stilk, men den skal nok komme på etterhvert. Fint for elevene å ha noen ferdige produkter å se på når de skal brette sine egne.
 Jeg har også laget en pinjata. Satt sammen av 20 like sirkler med en likesidet trekant brettet inni. Synes denne ble ganske så stilig!
Men nå tar jeg helg :)
Strikking og fredagskos resten av kvelden!