mandag 28. februar 2011

Februar julegaven!

Da var jammen den siste dagen i februar kommet! Jeg rakk å få produsert en julegave denne måneden også! Denne gangen ble det pulsvarmere med innstrikkede perler. Dette var noe jeg ikke hadde prøvd før, fant ut at det igrunnen både var ganske enkelt og gøy! Jobben var å få tredd perlene inn på tråden før jeg skulle begyne å strikke.
 
Mønsteret fant jeg i Strikkeboka av Gerd Fjellanger, et mammuttsalg kjøp :) Er fornøyd med det, er flere mønster der jeg skal prøve! 
 Disse brune pulsvarmerene ble bursdagsgave til ei venninne.

Nå er vinterferien over for meg, og det er hverdager igjen. God ferie til dem som har det denne uken, og god arbeidsuke til alle andre :)

4 kommentarer:

 1. Fine, begge to:-)Jeg kjøper en julegave hver måned jeg. Eller dvs. jeg kjøpte en i januar og må jammen få kjøpt en i morgen for februar( selv om det er mars).

  SvarSlett
 2. Hmmm liker disse julegave påminnelsene - kanskje jeg skal komme igang med et prosjekt eller fire...
  Har noen planer! Lekre de med perler - selv om jeg ikke skjønte så mye av hvordan de havnet på rett plass...Hmmmm tenke tenke
  Klem HIlde

  SvarSlett
 3. De brune pulsvarmerne er kjempefine og myke! Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Hei på deg og takk for koselig hilsen i bloggen min! Ble nysgjerrig da vet du, så her er jeg! Kjempekos blogg du har og masse fint du strikker :)

  SvarSlett