søndag 21. november 2010

Bakesøndag

I dag har jeg bakt både brød og knekkebrød. Denne gangen prøvde jeg meg på knakkebrød posen til Regia, de ble gode, men jeg synes de jeg lager helt fra bunnen av er hakket bedre.

 Dette flotte kledet til å legge over baksten har jeg fått av en tidligere kollega, hun har nok brodert det selv. Jeg finner alltid frem dette for å legge over baksten min, synes det er så pent.
Det har vært litt dårlig med blogging i det siste, desto mer jobbing.... De siste ukene har gått med til skriftligevunderinger, uken som kommer og den neste er det utviklingssamtaler, når det er over blir det litt mer tid.
Kom ellers hjem fra en langhelg/forskjøvet helg i København i går kveld, mer om denne turen kommer i løpet av uka. Er ferdig med noen julegaver også, må bare få dampet dem før jeg tar bilder.

Ønsker deg en fin uke :)

Marta

3 kommentarer:

 1. Finnes det poser med knekkebrødblanding altså. Er det Gerd du har fått det fine håndkleet av? Antar dere har kost dere masse i Køben. Ha en fin arbeidsuke. Klem

  SvarSlett
 2. Oppdaget knekkebrødblandingen i forrige uke, så tror den er ny, funker helt fint :) Er Gerd som har brodert ja :)
  Vi har kost oss veldig!
  God uke til deg også!

  SvarSlett
 3. He he he tenkte meg det var Gerd - så koslig minne! Knekkebrødoppskrift etterlyses om den er hakket vassere... Kanskje ungene og jeg skal bake i helgen... Alltid spennende å prøve noe nytt!
  Hilde

  SvarSlett