torsdag 21. april 2011

God påske :)

Det har blitt en liten blogg pause, 2 grunner til det. Den første er at de siste par ukene før påske ble det mye jobbing på kveldstid hjemme. Vi som jobber i Osloskolen skriver skriftlige vurderinger av alle elever 2 ganger i løpet av et skoleår. På trinnet jeg jobber hadde vi bestemt oss for å få dem ut før påske. Utrolig deilig å kunne stryke det av lista! Jeg dro like godt til og fikk startet opp med utviklingssamtalene med det samme, godt å være igang :)


Når jeg var ferdig med det gikk jeg rett i feriemodus :)
Har noen strikke prosjekter jeg hadde tenkt å vise frem i dag, men nå ligger kameraet mitt igjen hos tante, så da får det bli i morgen! Nå skal jeg kose meg med favoritt påskegodtet, mandelegg fra Anthon Berg, og så litt påskemarsipan selvfølgelig!

Ønsker alle en riktig god påske!

2 kommentarer:

  1. Ble en travel periode for meg før påske også. Utviklingssamtaler tar jammen tid. Da er det ikke blogging man prioriterer nåe man skal slappe av. Kos deg med påskefeirie. Klem

    SvarSlett
  2. Mmmm både vurderinger og samtaler i boks høres veldig deilig ut!!! Jeg har samtalene i boks, men de vurderingene... Allikevel ikke så vanskelig når de går i 1. klasse :-)
    Hilde

    SvarSlett