fredag 2. september 2011

En helt ny tilværelse :)

Rart og veldig deilig å studere litt igjen! Nå har jeg jo helt andre forutsetninger for å forstå, og sette inn i en sammenheng det jeg leser!
 I dag storkoser jeg meg med å lese matematikk didaktikk. Mange vil sikkert tenke at det er tørt og kjedelig, men det er det slett ikke!
Kan plukke mye av det rett ut av boka og ta det i bruk over helgen :)  I tillegg tenker jeg at: dette gjør jeg jo allerede, og dette vet og kan jeg jo alt!
Noe helt annet å være "voksen" student med erfaring, det kjenner jeg allerede :)
Kan anbefales!!
God og lærerik helg til dere :)

5 kommentarer:

 1. Det er nok noe helt annet å studere nå ja. Er jo flott å få den muligheten du har fått, skulle ønske det var meg. Selv om jeg koser meg med rettefrie helger i år;-).

  SvarSlett
 2. Kanskje man kan få glanse på de bøkene når du er ferdig med de :-)
  Hilde

  SvarSlett
 3. Ja jeg vil tro at det er mye greiere å lese da du har en del erfaring. Vet med meg selv at en del av det jeg leste på lærerhøgskolen virket "dumt" men hadde ikke jobba i skolen lenge før jeg innså at det var jeg som hadde vært uvitende ;p
  Så herlig å studere å virkelig føle at dette er noe jeg har bruk! Lykke til videre!
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 4. Det er stor forskjell å studere når man har noen år på baken, ja, og å komme rett fra videregående. Lykke til med studier!

  SvarSlett
 5. Så kjekt! Det er mye greiere å studere når motivasjonen er stor og en føler det er matnyttig! Og hurra for realfaglærere!

  SvarSlett