tirsdag 13. mars 2012

Venteromsarbeid

Når man skal forholde seg til sykehus og leger blir det mye venting.... (Ikke jeg som er syk, men moren min)
De siste ukene har jeg vært veldig glad for at jeg strikker og hekler, det har blitt litt tid til det kan du si... Dessuten er jeg ganske godt oppdatert på Se og hør ;)
 Mamma og pappa hadde noen helt utslitte grytekluter som jeg kastet. Samvittigheten tilsa at jeg burde erstatte dem, så da fikk de disse. Heklet på diverse venterom over et par dager i forrige uke. Heklet i dobbel Petunia med heklekrok 5 etter dette mønsteret fra DROPS.
 Petunia garnet var rester fra et eller annet jeg har heklet på en gang tidligere hjemme hos foreldrene mine, og i posen lå noen nøster til med samme garn. En bestemorrute som er rund i midten ble testet ut, også den i dobbel Petunia.
 Denne ble heklet dobbel, bestemorrute på den ene siden og staver på den andre siden. Egentlig en prøvelapp på bestemorrute som var rund i midten, men endte opp som en ekstra tykk gryteklut, eller så kan den kanskje brukes som gryteunderlag. Blir liggende hos foreldrene mine denne også.

 Det har også blitt en lue på bestilling fra far. Han skulle ha en lue som satt godt på, og tett inntil ørene. Enkleste løsning på det er ribbestrikk, 2 rett 2 vrang i dobbel babyull.
Er også godt igang med en Mariusgenser med rundfelling til meg selv :)

1 kommentar:

  1. Så mye fint:-), Ikke værst med Mariusgenser. Jeg er i gang med Mariuslue, det får holde i første omgang for meg:-). Håper det står greit til med mor.

    SvarSlett