tirsdag 11. januar 2011

Vottedilla???

Denne gangen har jeg strikket ribbevotter fra A's ALMANAKK. Justerte litt maskeantall siden mine er strikket av Sterk fra Du store Alpakka. Jeg strikket med 48 masker. Strikket dem gode å lange, så ingen fare for glippe mellom jakke og votter :)

Vottene er lette og raske og strikke, men ser likevel ikke helt for meg mine elever på 10 år strikke disse vottene..... Mønsteret har Anne nemlig funnet i en gammel strikkebok hun har fått etter sin bestemor, og her blir er dette mønsteret pensum i 3.klasse. Det vil si at mine elever, som nå er 5.klassinger, burde vært langt forbi dette stadiet i strikking.... Ja, jentene da selvfølgelig! Det var jo bare de som lærte slikt før i verden ;)
Blir svett bare jeg tenker tanken på 24 elever utstyrt med pinner og garn....
Men vottene mine er jeg godt fornøyd med! Varme, myke og gode!
Ha en fin uke!

4 kommentarer:

 1. He he he - ser for meg at jeg måtte lære bort noe slikt jeg - da snakker vi om lite søvn og sene nattetimer hvor frøken lærer seg å strikke først - hi hi hi - men flotte ble de! Man var nok mer nevenyttig før!
  Hilde

  SvarSlett
 2. Fine votter! Jeg har også strikket et par i Sterk nå - syns dette garnet og disse vottene er som skapt for hverandre.
  Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 3. Du strikkar mykje fint! Men trur ikkje du treng å ha dårleg samvittighet for at 24 elevar ikkje lærer seg å strikka med 5 pinnar - det er det ingen andre som klarar heller! Har du det på din skule som eg på min,så er der ikkje pengar til eit klassesett med sånne strikkepinnar.

  Men du: Ta ein tur innom min blogg. Der ventar ei utfordring...Håpar du tek den.

  Marian

  SvarSlett
 4. Ny melding i dag: Tusen takk for overraskande gåve i posten! Kjempekjekt og heilt uventa å få ei slik gåve frå ei eg ikkje kjenner. Men eg skjønnar jo etterkvart at denne "Blogglandia"-verda er ein veldig positiv plass å vera. Og etterkvart blir vi vel meir og meir kjendt. Eg gler meg!

  Klem. Marian

  SvarSlett