torsdag 14. juli 2011

On the road.....

Tror dere ikke at kameraet mitt fant det for godt å takke for seg nå midt i ferietida... :-( Disse bildene er derfor tatt med I-phonen min. Men jeg kan love at det ganske sporenstreks skal bli kjøp nytt kamera!!

Etter å ha drevet med utvidet hotellvirksomet i en 2 roms leilighet i et par ukers tid, var det på tide å legg hotellvirsomheten på is for en stund og vende nesen nordvest over. Når man kjører langs E6 er det en del merkelig å se. f.eks på Sjoa Mat og bensin, synes navnet er helt fantastisk! De kunne faktisk kalt seg Sjoa mat, klær, bensin og suvernirer ;-) Dette er vel så godt som det nærmeste men kommer et godt gameldags samvirkelag.
Ikke nok med butikken, men rundt finnes en hel liten park av forskjellige enormt store figurer skjært ut i tre!


 Når dette er det jeg ser ut av frontruta på bilen vet jeg at jeg nærmer meg :) Ingenting er flottere enn å komme ned Romsdalen og møte disse fjellene! Særlig på en solskinnsdag.
 Vel fremme hos mor og far er det første som møter meg far som komme opp fra laksenota. Dette er bare en liten brøkdel av fangsten!! En kveld hadde far og naboen fått totalt 60 kg fisk i nota!!!!!! Det skal bli mange gode middager det! Og ikke minst den aller beste røykelaksen som finnes :)
 I dag har jeg brukt et par timer på denne. Når omtrent 2 mål med plen skal klippes er det greit med en slik en. Selvfølgelig er det John Deere ;) Men jeg har ikke Felleskjøpdress :)
I dag har solen varmet, krysserfingre for at den gjør det noen dager til!
Og joda jeg har strikka en del,men det var det derre kameraet som svikta meg da..... Det kommer etterhvert!
Håper det er litt sol der du befinner deg også!

2 kommentarer:

  1. Er skikkelig misunnelig på den gressklipperen altså. Slike bensinstasjoner er bare geniale. Vi er innom mange kombinerte matbutikk/bensin/hotell og souvernierbutikker når vi reiser nordover.

    SvarSlett
  2. Lurer på hvordan man uttaler dette gressklippernavnet på din kant av landet - he he he... Kult spisested da - ungene mine hadde frydet seg...
    Lykke til med gressklippingen med dette været gror det godt!
    Hilde

    SvarSlett