onsdag 17. august 2011

Og jeg som skulle rekke så mye....

Jeg tror alltid at jeg skal rekke så innmari mye i løpet av sommerferien.... Men hvert år synes jeg at jeg får gjort alt for lite... Jeg hadde blant annet en stor plan om å lese maaaaange bøker..... Og hvordan gikk det? Ikke helt som tenkt.... Men litt har jeg fått lest.

Jo Nesbø sin Gjenferd kan jeg anbefale på det varmest til dem som er glad i krim, og har du lest noen av bøkene om Harry Hole vet du jo hva det går ut på :) Det ble noen sene netter på slutten av denne boka, bare måtte lese litt til....
 Etter å ha lest Gjenferd skiftet jeg totalt sjanger og leste Rapsgubbene. Lett og humoristisk lesing og to gamle gubber i Sverige som helst vil at alt skal være som det alltid har vært. Humoristisk skrevet. 
Karin Brunk Holmqvist som har skrevet boka har også skrevet Potensgiverne, den leste jeg i fjor sommer, utrolig underholdene og morsom. I disse dager kommer hun med en ny bok på norsk, den skal nok leses etterhvert :)
Nå ligger Kate Mortons En svunnen tid på nattbordet, og den en fin!!!!
I dag har jeg begynt på jobb igjen, planleggingsdager før elevene dukker opp på mandag. Hyggelig å møte nye og gamle kolleger igjen, men fy for en omstilling for hodet ;)

3 kommentarer:

 1. Så artig å lese innlegget ditt. Har også lest de to bøkene som siste på listen :). Var passe fornøyd med gjenferd. Synes også boken var spennende, men følte underveis at jeg begynner å bli litt lei Harry. Rapsgubbene var kjempefin! Var ikke klar over at hun har ny bok på trappen. Gleder meg! Har også lest potensgiverene :). Har også planer om den du har begynt på. Kjekt med litt forhåndsomtale.

  Lykke til med oppstarten på jobb :)

  SvarSlett
 2. Raspgubbene skal jeg også lese. Begynte på Tilbake til Riverton av Kate Morton i ferien, men synes den var så dørgende kjedelig at jeg ikke orket lese hele. Så det blir nok ikke mer lesing av henne. Helt utrolig hardt å begynne på jobb ja... Trøtt som ei strømpe i hele dag.

  SvarSlett
 3. Gjenferdble slukt her også, over hodet på små sovende babyer... Nå prioriterer jeg strikking når jeg endelig har litt tid til overs, men gleder meg til det blir litt lesetid igjen!!

  SvarSlett