fredag 3. juni 2011

Sommergleder

I går kveld gikk jeg en tur i skogen, og langs stien fant jeg disse nydelige liljekonvallene. Det hadde nok vært mange fler der tidligere, men akkurat disse sto å ventet på meg!
 Nå står de på stuebordet mitt og sprer deilig duft i hele leiligheten :)
 Peoner er kanskje noen av de flotteste sommerblomstene jeg vet om! Kjøpte en bukett på onsdag, og nå er de i ferd med å sprette ut! Synes de er så vakre både som runde baller til knopper og når de spretter helt ut.
 Den hvite vasen har jeg tatt med fra mamma, hun brukte den ikke og jeg synes den er helt nydelig :)
 Denne nelliken fikk jeg av ei venninne som var på besøk på mandag. Den står på verandaen. Hadde en slik en fjor også, den blomstrer så fint gjennom hele sommeren! Mange blomster nå, og massevis av knopper å glede seg til fremover!
Jeg har fri i dag, og dermed skikkelig langhelg:) (Hadde jo fri i går også) Ute skinner solen og jeg har nytt lang deilig frokost med avis og god kaffe ute på verandaen i sola :)
Riktig god helg til deg som titter inn!

PS jeg strikker og strikker, men mye av det jeg er ferdig med er gaver som skal gis bort i nærmeste fremtid, så det kommer :)

1 kommentar:

  1. Elsker Liljekonvall, men har ikke sett snurten av den her enda. Kos seg videre i langhelgen. Jeg har vært på jobb i dag, men halve klassen hadde tatt langhelg, så jeg har ikke slitt meg ut.

    SvarSlett