søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!

Nå kan jeg endelig vise frem de julegavene jeg måtte vente med til de var åpnet opp (og til jeg fikk koblet kameraet til pc-en).
To stjernehalser etter mønsteret til Strikkekurven, mønsteret kan du finne her. Halsene er strikket med rester av diverse alpakkagarn.
 Et trekantsjal strikket etter eget hode, strikket av DROPS Delight.

 Tre par tova votter strikka av pt2 garn etter Månetoppen-mønster.
 Muffinslue etter dette mønsteret jeg fant hos made by cecilia.
 Et par votter til, disse etter mønster fra pickles.no, vottene i Lekeplass-sett. Begge deler strikket i DROPS Merino ekstra fine.
 Først er par blå "goldfish mittens", gratis mønster på Ravelry. Som dere ser ble ene votten ble litt feil...... Men når tiden er kort og julen nærmer seg er det ikke tid for å rekke opp... Så da for man bare gå for at det er slik det skal være :) Det hører med at mottakeren sov med vottene på natt til 1. juledag, så da var det nok vellykket ;)
 Til frøkena som har 7 babydukker, navn på alle og som sulle og ordner med dem hele tida måtte det jo bare bli dukkeklær! Mønstrene er fra boka Brukt på nytt. Her gikk det med en del restegarn, alltid godt å få rydda litt i den enorme mengden av rester :)

 Ei hekla ugle til en kollega som er like glad i ugler som meg :) Møsteret fant jeg her hos fru Madsen.
 Så et par "goldfish-mittens" til.
 Til disse ble det en lue med traktor og henger sydd på.
 Mønsteret til denne lua er også fra lekeplass-settet til Pickles.
Da er det bare en julegave det gjenstår å blogg, men den krever faktisk et eget innlegg :) Så den får komme en dag senere!
Håper dere hadde en fin kveld i går og at det nye året blir av den gode sorten!
Et riktig godt nytt år til dere som er innom:)
Her får jula være noen dager til, jeg er ikke av dem som hiver den ut 1.nyttårsdag:)

5 kommentarer:

 1. Så mye fint som du har strikka og gitt i julegave! Sjalet ble lekkert med flotte farger. Liker også Goldfish Mittens og stjernehalsene ekstra godt. Heldige mottakere sier jeg. Riktig godt nytt strikke-år!

  SvarSlett
 2. Så mye fint. Tror jeg må finne fram strikkepinnene igjen. Lenge siden jeg har hatt gløden.....

  SvarSlett
 3. Artig å se hva du driver med! Kjenner dessuten noe igjen som har havnet her i skuffene våre:) Nå har vi akkurat vært på søndagstur ned til onkel Hass og tante karn, som Pål sier, men ingen Matta Klistiiin:) Neste gang,kanskej :) Ha er flott helg!

  SvarSlett
 4. Så mye fint! Dukkeklær har det blitt litt her og, men de skal helst av hele tiden...

  SvarSlett